All about good food

Red Velvet Cupcakes

Kim Neelen
Recept van

Dat het vandaag Valentijnsdag is, zal je niet zijn ontgaan!

Deze dag heeft voor mij geen betekenis, iedere dag kan het Valentijnsdag zijn! Het is ook zoveel leuker om verrast te worden op een dag dat je het niet verwacht. Gewoon die mooie bos rozen op een dinsdagmiddag zegt mij meer dan op Valentijnsdag.

Normaal gesproken doen wij dus ook niet aan deze commerciële dag. Toch werd ik verrast dit jaar met een leuke gadget voor in de keuken, he knows me well! Een spuitzak met verschillende opzetstukken voor mijn cupcake en taart versieringen. Romantischer kan niet!

Mijn dochter is ook verrast speciaal voor Valentijnsdag. Deze stoere jongen had zelf chocolade bonbons  gemaakt in de vorm van  hartjes. Kijk dan weet je hoe het werkt en ze zit nog maar in groep 4! Dat word wat als ze gaat puberen!

Deze overheerlijk cupcake heb ik gemaakt omdat Sam haar partijtje vierde vandaag. Het thema was natuurlijk liefde en  vriendschap op Valentijnsdag. Daar hoort een Red Velvet Cupcake bij.

Het recept heb ik van Laura’s Bakery, de koningin van het bakken van cupcakes, muffins en taarten. Neem eens een kijkje op haar website!

 

Recept Red Velvet Cupcakes
Categorie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5