All about good food

Muffins met frambozen en witte chocolade

Kim Neelen
Recept van

Dit recept kwam ik tegen op Pinterest, voor mij altijd een bron van inspiratie! Op een Deens foodblog stuitte ik op een plaatje met deze overheerlijke muffins. Na een hoop gedoe met vertalers en online woordenboek kwam dit recept eruit. Ik sprong een gat in de lucht en heb deze muffins op mijn verjaardag gemaakt.
Nothing better than chocolate and raspberries!

Benodigdheden;

Mixer
Muffinvorm 12 stuks
Papieren vormpjes
Grote mengkom

Ingrediënten voor 12 stuks;

180 gr Fijne suiker
140 gr zachte boter
2 eieren
100 gr kwark
120 gram gezeefde bloem
1 tbsp bakpoeder
250 verse frambozen
130 gr witte chocolade
1 tbsp rietsuiker

Bereidingswijze;

Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht.

Boter en suiker goed mixen, voeg het ei en de kwark toe. Dan de gezeefde bloem, bakpoeder.
Schep de witte chocolade en frambozen door het beslag. Hou wat frambozen en chocolade achter voor de topping! Schep dit mengsel voorzichtig om zodat de frambozen een beetje heel blijven.
Met een ijsscoupe kan je het beslag verdelen over de papieren vormpjes. Top af met de chocolade en frambozen en bestrooi licht meteen de rietsuiker.

Bak af in het midden van de oven voor ongeveer 25-30 min. Als een satéprikker er schoon en droog uitkomt zijn ze gaar.

Enjoy!

Categorie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5