De makkelijkste suiker en kaneel broodjes!
Deze kidsproof staat in het teken van een paasrecept voor de kids. Met deze snelle cinnamon rolls scoor je punten bij het paasontbijt!
Ingredienten;
Blikje croissantdeeg 6 stuks ( Ik gebruikte de super croissants van Danerolles)
75 gr zachte roomboter
2 tsp kaneel
2 tbsp bruine basterd suiker
Bereidingswijze;
Verwarm de oven op 200 graden hetelucht.Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Rol het deeg uit en verdeel in 3 vlakken. Gebruik hier een pizzaroller voor, dit gaat snel en makkelijk.
Meng de zachte boter met de suiker en het kaneel goed door elkaar. Verdeel het suiker/kaneel mengsel over de 3 vlakken en smeer het een beetje uit.
Snijd nu de vlakken in tweeën zodat er 6 stroken ontstaan. Rol de stroken op tot lange slierten.
Leg ze nu in een rolletje en stop het uiteinde onder het rolletje zodat het blijft zitten.
Bak de cinnamon rolls af in de voorverwarmde oven voor ongeveer 12 minuten.
Enjoy!
Inspiratie: Uit pauline’s keuken