All about good food

Homemade granola

Kim Neelen
Recept van

Als je éénmaal aan de homemade granola gaat wil je nooit meer anders!
Het hele huis ruikt lekker en je kan voorlopig weer even vooruit met een weckpot vol lekkers voor in de yoghurt, overnight oats, over je fruit of gewoon een handje snacken.

Ingrediënten;

150 gr havervlokken
75 gr hazelnoten
75 gr amandelen
50 gr lijnzaad
4 tbsp honing
3 tbsp gesmolten kokosolie
1 tsp kaneel
1 tsp raw cacao
snufje gemalen kardemom

Bereidingswijze;

Verwarm de oven voor op 175 graden hetelucht.
Hak de hazelnoten en amandelen, maar niet helemaal fijn. Het is lekker om af en toe wat grotere stukjes noot te proeven.
Meng alle droge ingrediënten in een kom goed door elkaar. Voeg dan de gesmolten kokosolie en de honig toe.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg daar de granola op. Zet voor 15 minuten in de oven en schep halverwege om. Dan word het een lekker krokant geheel. Laat goed afkoelen en bewaar de granola in een weckpot.

Categorie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5