All about good food

Eipotje met groene asperge en geitenkaas

Kim Neelen
Recept van

I LOVE EI!

Less is more!  Hoe simpeler, hoe lekkerder! Dat geld echt voor dit recept met ei. Verse producten maken het verschil. Knapperige groene asperges, sappige tomaatjes, zachte geitenkaas en een snuf zeezout en verse peper uit de molen.

Benodigdheden;

Oven
2 kleine ovenschaaltjes

Ingrediënten voor 2 personen;

4 eitjes
4 groene aspergepunten
3 mini tros tomaatjes
50 gr zachte geitenkaas
Peper & Zeezout
Olijfolie

Bereidingswijze;

Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht. Vet de schaaltjes in met een klein beetje olijfolie.

Breek 2 eitjes boven ieder ovenschaaltje en bestrooi met peper & zout. Snijd de tomaatjes door midden en verdeel over de schaaltjes. Leg 2 aspergepunten in ieder schaaltje en maak af met de geitenkaas.

Bak de eipotjes nu af in de oven voor 10-12 minuten. Als het eiwit is gestold zijn ze klaar.

Enjoy!

 

Tip: Ook erg lekker met chorizo. Neem dan 2 eitjes, 1 tbsp met blokjes chorizo,  2 tomaatjes,  geraspte gruyère, en wat verse tijm.

 

 

Categorie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5