Deze bananen havermout pannenkoekjes zijn het ideale ontbijt voor in het weekend! Met een sapje en een lekkere kop koffie is de zondagochtend compleet! Ik maak ze ook vaak in de vakantie als we wat meer tijd hebben in de ochtend. De kinderen vinden het heel leuk om de pannenkoekjes te versieren met verschillende soorten fruit. En ik maak altijd gebruik van de blender want dat is het snelst. Ze zijn niet alleen lekker en makkelijk te bereiden maar ook nog eens heel gezond!
Benodigdheden;
Blender of een staafmixer
Grote koekenpan
Ingrediënten
1 grote rijpe banaan
2 eieren
1/2 cup havermout
1 tsp bakpoeder
1/2 tsp kaneel
kokosolie
toppings; fruit, noten, zaden, kruiden, en/of kwark
Bereidingswijze;
Een combi die hier goed in de smaak valt is kwark, blauwe bessen, walnoten, agavesiroop, kaneel en kokosrasp.
Wat is jouw favoriete combi? Laat het mij weten in een reactie!
Enjoy!!