All about good food

Food inspiratie

Uit Pauline’s keuken

No Comments

Het kookboek is het 2de boek van Pauline. Ze schreef eerder de recepten voor het Voedselzandloper boek samen met Kris Verburgh, de jonge arts die de Voedselzandloper ontwikkeld heeft. Het kookboek zonder tarwe, suiker en slechte vetten is heel populair. Er zijn 100.000 exemplaren van verkocht. In Uit Pauline’s keuken kookboek is meer dan de helft Voedselzandloper of Voedselzandloper proof te maken.

Ik zal het maar eerlijk toegeven. Ik ben een enorme fan van Pauline en haar blog Uit Pauline’s keuken dus je snapt dat ik dat kookboek natuurlijk moest hebben. Het is een echt Pauline kookboek geworden. De stijl die ze op haar blog heeft is helemaal doorgevoerd in het boek. Lekkere recepten, niet te moeilijk maar zeker niet standaard. Mooie lichte en frisse foto’s zoals we van haar zijn gewent.

LIVE, LOVE, EAT!


Het boek is ingedeeld in verschillende hoofdstukken met bijna 100 recepten die nog niet eerder op haar foodblog zijn verschenen.
Ontbijt, lunch, diner, nagerechten en ook de hoofdstukken bij de koffie en bij de borrel. Aan het einde van haar boek legt ze stap voor stap uit hoe je een goede karamel en brooddeeg maakt. Wat ik zelf heel leuk vind is het inkijkje in het leven van een foodblogger met persoonlijke foto’s.

Foto 17-03-15 10 44 28

Haar food favo’s en hotspots  staan tussen de recepten door. Ook tips en trucs voor no waste, dinnerparty’s en seizoensproducten komen voorbij. Het maakt het tot een heerlijk boek om door te bladeren.

Er staan echt heel veel recepten in die op mijn to cook list komen. Zoals deze courgette salade met muntdressing en de cherry frozen yoghurt.

Foto 17-03-15 10 44 54Foto 17-03-15 12 30 12

 

In het hoofdstuk voor bij de koffie staan de heerlijke choco-coco bonbons en die heb ik alvast getest! En geloof me, lekker dat ze zijn. En ook nog eens een gezonde bonbon dus best of both world’s!

 

Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 2 3 4 5