All about good food

Food inspiratie

Culy Food Festival

No Comments

Dit jaar staan er weer tal van mooie food festivals op het programma. En één daarvan is het Culy Food festival in de prachtige locatie Sugarcity.

Het Culy Food Festival gaat een bijzonder event worden met een unieke food line-up, maar het wordt  zéker geen exclusieve bedoening met torenhoge prijzen. Ook foodies met een kleiner budget kunnen hier optimaal culinair genieten.

Op zaterdag 4 en zondag 5 april 2015 (Paasweekend) wordt de eerste editie van dit het festival georganiseerd.  Het gevoel van Culy.nl online, maar dan offline!

De Food line-up is uniek en vol primeurs! Er zijn veel vernieuwende concepten geboekt en de bekendere smaakhelden zijn uitgedaagd om iets nieuws neer te zetten. Denk aan Brand en Levie, Yvette van Boven, Dilmah thee & toetjes bar. De food film/docu van Sergio herman, Fucking Perfect. Food docu’s gehost door Food Film Festival Janno, Food-Fotografie en food styling workshop, een Tony Chocolonely smaak workshop. Ook is er aan de kinderen gedacht, een Easy Peasy kids-workshop door Bluebelle Foodworks en Famme.nl. Een eet apotheek, Egg bar, &Samhoud Places, de Sapkar en culistrators.  En zo kan ik nog wel even doorgaan…

Neem een kijkje op de site voor de gehele programmering en food line-up.

Programma Culy Food Festival

Genoeg te zien, ruiken, proeven, voelen en horen. Want ook de muzikale noot zal het niet ontbreken. Jazz, soul en disco grooves zullen te horen zijn. Probeer dan nog maar eens stil te blijven staan. Het word een Food Festival om niet te vergeten!

Ik heb er héél veel zin in en ga jullie zeker laten weten hoe het was. Dus zorg dat je kaartjes hebt en ga deze pasen culinair tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 2 3 4 5