All about good food

Food inspiratie

Hoornsche Foodmarket

No Comments

Dé culinaire indoor lifestylemarkt van Noord-Holland!
Foodtrucks, markt, streekproducten, mode, cultuur en muziek.
Entree is gratis!

Op Eerste en Tweede Paasdag 2015 wordt de eerste editie van de Hoornsche Foodmarket georganiseerd. Natuurlijk ga ik dit leuke event bezoeken. Er is veel te proeven bij verschillende Foodtrucks uit heel Nederland. Biologische koffie en thee, smoothies & sappen, Zuid Koreaanse gerechten en culinaire worsten van een ambachtelijke slager. Dit is een kleine greep uit de vele Foodtrucks die er aanwezig zijn.  Ook zal er een echte barbier zijn dus je baard of snor kan op zijn paasbest!

Eigenzinnige kunstenaars en designers krijgen de gelegenheid om hun creaties te tonen aan het publiek. Er word gezorgd voor  een spetterende bar en swingende muziek.  Het mooie aan dit event is dat de toegang gratis is. Dus heel laag drempelig en voor jong en oud een leuk festival om te komen bezoeken.

De foodmarket wordt medegeorganiseerd door de ondernemers die momenteel zijn gevestigd in de oude Philipsfabriek. Van bakker tot fotograaf en van speel-o-theek tot reclamebureau: Allemaal dragen zij hun steentje bij. De oude fabriek is een broedplaats van ideeën en projecten geworden.

Heb je interesse in lekker eten, mensen ontmoeten en genieten van muziek en cultuur? Kom dan 5 & 6 april naar de Hoornsche Foodmarket in het Philipsgebouw aan de Holenweg.

Uiteraard zal ik verslag maken over dit Foodfestival, ik ben heel benieuwd hoe deze eerste editie gaat worden. Het zal ongetwijfeld een succes worden!

Hoornsche Foodmarket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 2 3 4 5