All about good food

Month: februari 2015

Donna Hay Nieuwe Klassiekers

No Comments

 Foto 24-02-15 11 20 05

Op 3 Februari was het dan zover… Ik werd 30! En door mijn kinderen werd ik verrast met het geweldige boek van Donna Hay Nieuwe Klassiekers. De ultieme collectie klassieke gerechten voor de moderne thuiskok. En daar is geen woord aan gelogen! Wat een prachtig dik boek met echte klassiekers met een twist.

Ze beschrijft dit boek in 2 delen, hartig en zoet. Ieder deel bevat kleine hoofdstukjes. Het deel hartig gaat van eieren & kaas naar zeevruchten, verschillende vleessoorten en salades & bijgerechten. In het zoete gedeelte komen de taarten, gebak, koekjes en desserts aan bod.

Er worden 27 klassieke gouwe ouwe aan je voor geschoteld en die worden gecombineerd met moderne smaken en seizoensingrediënten. Of gewoon een nieuwe variant op de klassieker. Van een schuimomelet tot vis in bierbeslag, van polenta en pasta tot gebraden lam. En natuurlijk ook citroentaart en custard uit de oven. Ze komen allemaal aan bod.

Continue reading

Hoornsche Foodmarket

No Comments

Dé culinaire indoor lifestylemarkt van Noord-Holland!
Foodtrucks, markt, streekproducten, mode, cultuur en muziek.
Entree is gratis!

Op Eerste en Tweede Paasdag 2015 wordt de eerste editie van de Hoornsche Foodmarket georganiseerd. Natuurlijk ga ik dit leuke event bezoeken. Er is veel te proeven bij verschillende Foodtrucks uit heel Nederland. Biologische koffie en thee, smoothies & sappen, Zuid Koreaanse gerechten en culinaire worsten van een ambachtelijke slager. Dit is een kleine greep uit de vele Foodtrucks die er aanwezig zijn.  Ook zal er een echte barbier zijn dus je baard of snor kan op zijn paasbest!

Continue reading