All about good food

Foodfestivals

Culinair paasweekend

No Comments

Foto 05-04-15 15 54 14

Hier een kleine update over mijn culinair paasweekend, want wat was het leuk en lekker! Hier boven de cheesecake die mijn moeder maakte met pasen, goddelijk lekker. En binnenkort komt het recept online!

Witte donderdag

Stiekem begon het al op donderdag voor mij, om 20.30 werd ik verwacht in Vinck Wijn & Spijshuis. Met een groep gezellige vriendinnen hebben wij een highwine gedaan met 5 mooie wijnen en heerlijke bijpassende gerechtjes!

Foto 02-04-15 21 51 30Foto 02-04-15 22 25 47Foto 02-04-15 23 11 46

 

Het is heel sfeervol in de wijnbar dus het was erg moeilijk om mooie foto’s te maken maar ik wilde deze toch met jullie delen. De gerechtjes zijn heel mooi opgemaakt, echt kunstwerkjes!

Op de eerste foto zie je een mooie serranoham met truffelmayonaise en gekarameliseerde zilveruitjes, zó lekker! Daar ga ik binnenkort wat mee doen wat die smaak combinatie laat mij niet meer los.

Continue reading

Culy Food Festival

No Comments

Dit jaar staan er weer tal van mooie food festivals op het programma. En één daarvan is het Culy Food festival in de prachtige locatie Sugarcity.

Het Culy Food Festival gaat een bijzonder event worden met een unieke food line-up, maar het wordt  zéker geen exclusieve bedoening met torenhoge prijzen. Ook foodies met een kleiner budget kunnen hier optimaal culinair genieten.

Op zaterdag 4 en zondag 5 april 2015 (Paasweekend) wordt de eerste editie van dit het festival georganiseerd.  Het gevoel van Culy.nl online, maar dan offline!

Continue reading

Hoornsche Foodmarket

No Comments

Dé culinaire indoor lifestylemarkt van Noord-Holland!
Foodtrucks, markt, streekproducten, mode, cultuur en muziek.
Entree is gratis!

Op Eerste en Tweede Paasdag 2015 wordt de eerste editie van de Hoornsche Foodmarket georganiseerd. Natuurlijk ga ik dit leuke event bezoeken. Er is veel te proeven bij verschillende Foodtrucks uit heel Nederland. Biologische koffie en thee, smoothies & sappen, Zuid Koreaanse gerechten en culinaire worsten van een ambachtelijke slager. Dit is een kleine greep uit de vele Foodtrucks die er aanwezig zijn.  Ook zal er een echte barbier zijn dus je baard of snor kan op zijn paasbest!

Continue reading