All about good food

Kookboeken

Uit Pauline’s keuken

No Comments

Het kookboek is het 2de boek van Pauline. Ze schreef eerder de recepten voor het Voedselzandloper boek samen met Kris Verburgh, de jonge arts die de Voedselzandloper ontwikkeld heeft. Het kookboek zonder tarwe, suiker en slechte vetten is heel populair. Er zijn 100.000 exemplaren van verkocht. In Uit Pauline’s keuken kookboek is meer dan de helft Voedselzandloper of Voedselzandloper proof te maken.

Continue reading

Donna Hay Nieuwe Klassiekers

No Comments

 Foto 24-02-15 11 20 05

Op 3 Februari was het dan zover… Ik werd 30! En door mijn kinderen werd ik verrast met het geweldige boek van Donna Hay Nieuwe Klassiekers. De ultieme collectie klassieke gerechten voor de moderne thuiskok. En daar is geen woord aan gelogen! Wat een prachtig dik boek met echte klassiekers met een twist.

Ze beschrijft dit boek in 2 delen, hartig en zoet. Ieder deel bevat kleine hoofdstukjes. Het deel hartig gaat van eieren & kaas naar zeevruchten, verschillende vleessoorten en salades & bijgerechten. In het zoete gedeelte komen de taarten, gebak, koekjes en desserts aan bod.

Er worden 27 klassieke gouwe ouwe aan je voor geschoteld en die worden gecombineerd met moderne smaken en seizoensingrediënten. Of gewoon een nieuwe variant op de klassieker. Van een schuimomelet tot vis in bierbeslag, van polenta en pasta tot gebraden lam. En natuurlijk ook citroentaart en custard uit de oven. Ze komen allemaal aan bod.

Continue reading